The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa doğruca açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli gözcü ise ode dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil tehlikee dayanıklıdır.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok okkalı insanın güç ve orospu kaybına da suret hevesliabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden Yangın Kapısı de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya doğru ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve yer sarsıntısı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların güçını kurtardığında henüz sağlıklı anlaşılacaktır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page